طوطی گرینچیک داریم از صبح حالش خوب بود بع غیر از غذای روزانه یکم موز خورده و یک لیس به بستنی زده.. بعدش خوب بود ظهر گذاشتیم قفس بخوابه بعد یکی دو ساعت رفتیم دیدیم برگشت غذا داره و دوباره قورتش میده به شدت بی حاله و سرش ناخودآگاه تکون میخوره.. مشکلش چی میتونه باشه؟

سلام وقت بخیر، ترکیباتی مانند بستنی برای پرنده مناسب و مجاز نیست، به دلیل قند بالا و حضور شیر، روند فساد مواد غذایی در چینه‌دان تسریع شده و متعاقبا مواجهه با درگیری‌های گوارشی با علایمی نظیر تهوع، رفلاکس معده، اسهال و … اجتناب ناپذیر است. توصیه به مراجعه مستقیم به دامپزشکی دارم.

یک امتیاز ثبت کنید
بلدرچین کوهی دارم ماده به هفته میشه مریض است غذا نمی خوره همیشه چرت میزنه داخل فضله پرنده لکه سفید و خلت است ... سلام وقت بخیر پرنده مشکل گوارشی دارد، از داروخانه دامپزشکی پودر نئومایسین اُکسی‌تتراسایکلین تهیه و طبق ...
سلام خسته نباشید من الان نزدیک 20 روزه عروس هلندی خریدم 3 ماهه خریدم ولی اصلا صداش در نمیاد یا جیک جیک نمیکنه ... سلام وقت بخیر احتمالا بخاطر جابجایی دچار استرس و مشکلات آن می‌باشد، باید مدتی صبور باشید در نگهداری از ...
سلام وقت بخیر برای تغذیه جوجه عروس هلندی به جز سرلاک تقویتی دیگه ای باید در تغذیه قرار بگیره و برای جلوگیری ... سلام وقت بخیر بعد از گذشت یک بازه زمانی میتوانید از اقلام غذایی پخته و نرم شده مثل حبوبات، عدس، نخودفرنگی، ...
سلام وقت بخیر‌.من جوجه خروس ۳ ماهه ای دارم که وقتایی ک بعد از نشستن و استراحت کردن میخواهد بلند شود,دچار مشکل ... سلام وقت بخیر، احتمالا پرنده شما دچار عدم توازن ویتامین و مینرال می‌باشد، ترجیحا ۳ روز در هفته مکمل‌ها ارائه ...