طوطی ام بی قراری می‌کنه و خیلی وحشی هست نژادش عروس هلندی می‌خوام دستیش کنم میشه بهم آموزشش رو بگید

سلام وقت بخیر

برای رام شدن و دستی کردن پرنده بایستی با غذا دادن و تشویقی دادن اعتمادسازی کرد.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام وقت بخیرببخشید پرنده ام التهاب داخل مفاصل پا دارد به دو تا دامپزشکی داخل شهرمون مراجعه کردم داروی ملوکسیکام ... سلام وقت بخیر احتمالا مصرف این دارو به مدت ۲۱ روز مشکلاتی را برای دستگاه گوارش ایجاد خواهد نمود، از دامپزشک ...
سلام وقت بخیر جوجه مرغ من چند روزیه بال هایش آویزونه ،همش میفته ،مدفوعش لکه ها قرمز داره ،بیرون هم میبرمش ... سلام وقت بخیر اگر لکه‌های قرمز در مدفوع به رنگ خون و مشابه آن باشد، نشانه‌ای از یک عفونت گوارشی یا آسیب ...
سلام وقتتون بخیر ببخشید من یک طوطی برزیلی دارم ک از زمانی ک جفتش مرد شروع کرد به زخم کردن خودش تا به الان ک ... سلام وقت بخیر به واسطه از دست دادن جفت، پرنده دچار افسردگی و متعاقبا پرکنی شده است. توصیه به تهیه جفت و معاینه ...
سلام پرنده من یک دفعه پراش شروع کرده به ریختن از دیروز بعد بال هاش رو ماه های اولی که اوردمش چیدم الان ۱سال ... سلام وقت بخیر، احتمال ابتلا به بیماری‌های پوست و پر مطرح می‌باشد. توصیه میکنم یک عکس با کیفیت از عارضه یا ...