سگم دو روز پیش یه سیب درسته با چوب و هسته هاش خورده دیروز تا ساعت ۸ شب مدفوع نکرده بود بعد دادن روغن زیتون و ماست پروبیوتیک خیلی کم مدفوع کرد امروز هم باز این اتفاق افتاد و بعد روغن زیتون با فشار زیاد مدفوع کرد و تو مدفوعش چوب سیب بود ولی یکم پیش داشت میلرزید هر چند ساعت یکبارم دچار رفلاکس میشه ولی قورت میده تا چند ساعت آینده امکان بردن به دامپزشک رو ندارم تروخدا کمک کنید

سلام وقت بخیر

مایعات زیاد سعی کنین بهش بدین مثل اب مرغ و…
شربت لاکتولوز از داروخانه تهیه بفرمایید با توجه به وزنش هر ۸ ساعت باید بخوره تا زمانیکه مدفوعش نرمال بشه ( به ازای هر ۱ کیلو ۰/۵ سی سی )
اگر دچار استفراغ و تهوع شده باشه باید به دامپزشکی مراجعه بفرمایید تا از طریق انژیوکت سرم تراپی و دارو های لازمه تجویز شود.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام یه توله سگ نگهداری میکنم الان سه هفته ای میشه بهش غذا هم میدم ولی ترس داره تا منو میبینه فرار میکنه کم ... سلام وقت بخیر، این مساله به تدریج با ایجاد اعتماد بین صاحب و سگ بر طرف می گردد.
سلام یک سگ کوچک دارم سه با چهار ماه است فکنم فلج حیوانی گرفته باشد خیلی رنج می برد دست پا می زند چی کار کنم؟ ... سلام وقت بخیر، دامپزشکی تشریف ببرید باید تحت نظر باشه
سلام من یه سگ شیتزودارم ازدیشب رفتارش یجوری شده مارونمیشناسه همش‌راه میره دورخودش میچرخه صداش میکنیم هیچ ... سلام وقت بخیر باید توسط دامپزشک معاینه بشه و آزمایشات کامل انجام بشه در صورت نرمال بودن آزمایشات ، باید ...
آیا می‌توانیم به حیوانات خانگی غذای انسانی بدهیم؟ برخی از غذاهای انسانی در حد اعتدال برای حیوانات خانگی بی خطر هستند، مانند گوشت یا سبزیجات پخته شده ساده. اما ...