سگم از ساعت 7 شب دیروز اسهال داره و امروز هم یه بار بالا آورده از دیشب تا حالا 5 بار اسهال داشته،عقیم شده چیکار کنم9

سلام فورا به دامپزشک مراجعه کنید

4/5 - (2 امتیاز)
زخم کرم‌زده حیوانات را چگونه درمان کنیم؟ در درجه اول درمان را به دامپزشک بسپارید. در صورتی که به درمان تخصصی دسترسی نداشتید، تمام کرم ها را خارج کنید، ...
سلام..امروز یک توله سگ بومی کوچک اندازه یک گربه از زیر در وارد حیاط خانه ما شده..من مادرش پیدا نکردم و تا حالا ... سلام وقت بخیر شکم به احتمال زیاد این طور که میفرمایید مشکلی ندارد ولی اون حشرات که فرمودید ، کک هستند باید ...
سگم ویکس خورده چه خطری داره سلام وقت بخیر در صورت هر گونه علائم ناشی از بی اشتهایی ، اسهال ، استفراغ ، به دامپزشکی مراجعه بفرمایید
درود و مهـــر ی سگ 3ماهه دارم، از 3شب پیش ناگهانی ب هیچ چی لب نزد، اون شب تا صبح سرحال بود ولی ازصبح مثل شمع کم ... سلام وقت بخیر حتما به دامپزشک مراجعه نمایید باید کیت و آزمایش خون انجام بشه