سگم از دیشب ا طرف می‌خوابه میخواد بلند بشه درد می‌کشه جیغ میکشه

سلام وقت بخیر، باید معاینه بشه و علت و مکان درد مشخص بشه

3/5 - (1 امتیاز)
سلام حدود یک ماه یا یک ماه و نیم پیش سگموبرای پیاده روی برده بودم بیرون یه گربه رو دنبال کرد گربه بهش چنگ زده ... سلام وقت بخیر اگر زخم کوچک بوده و پیش دامپزشک هم بردید ، پس اون موضوع برطرف شده در مورد چشم هم حتما قطره رو ...
سلام سلام خسته نباشید ۴ روز پیش یه سگ گرفتم سگ از قبل خوب بود قبل اینکه تحویلش بگیریم ولی وقتی تحویلش گرفتیم ... سلام وقت بخیر مسائلی که میفرمایید ، ممکنه آسیب به اعصاب صورت وارد شده باشه که باید توسط دامپزشک معاینه بشه ...
سلام خسته نباشید من یه سگ پاکوتاه دارم امروز شامپو خودش تموم شده بود داداش کوچیکم اومده با ریکا شستش من خونه ... سلام وقت بخیر، به دلیل حساسیت هست. لطفا به دامپزشک مراجعه فرمایید تا پس از معاینه قطره چشمی و داروی ضد حساسیت ...
خسته نباشید ما یه سگ اومد داخل خونه چند روز میگذره صاحبش نیومده یه خال مانند رو سرشه باید چکار کنم که درس ... سلام باید توسط دامپزشک چک بشه