سوال من یک شاه طوطی دارم چند روزی بی حال هست واز امروز می‌رود کف قفس ودیگر بالا نمی آید و پریزی دارد وبه نظر خود کمی چلغوزش مشکوک است و زیاد می خوابد

سلام وقت بخیر، احتمال زیاد پرنده درگیری گوارشی مزمن دارد. باید دقیق‌تر مورد معاینه و از مدفوع نمونه گیری انجام شود.

4/5 - (2 امتیاز)
سلام یه بلبل دارم خیلی کوچیکه فک کنم ۲ هفتشه نهایت چی بهش بدم بخوره بهتره؟ سلام وقت بخیر ارزن، کتان، دانه‌های ریز، دان پلت بسیار ریز، میل‌وُرم و غذای ترکیب حشرات
سلام ببخشید پرنده من گردنش شکسته و الان گردنش کچ شده می خواستم بدونم باید چیکار کنم تا درست بشه سلام وقت بخیر باید توسطردامپزشک بطور دقیق معاینه، رادیولوژی انجام و با توجه به شرایط آتل بندی یا جراحی انجام ...
سلام ببخشید یک پرنده از خانواده کلاغ که کوچیک هم هست تو خونه مون اومده بالش زخمیه و انگار شکسته امکان بردنش ... سلام وقت بخیر احتمالا پرنده مطرح شده مرغ مینا یا زاغ می‌باشد. متاسفانه بدون مراجعه به دامپزشکی ممکن است ...
من یک عروس هلندی ایزابلا خریدم جوجه 3.4ماه از دیروز ساعت 3ظهر آوردم داخل قفس ولش کردم تا الان یک یک روز گذشت ... سلام وقت بخیر، چنین رفتارهایی متعاقب استرس جابجایی می‌باشد. در صورتی که پرنده همچنان از مصرف آب و غذا امتناع ...