سلا یه بچه گربه مشکی dsh که مادرش ولش کرده تو حیاطمونه. فک کنم ۵ ۶ هفتشه. هر چی میخوره بالا میاره. حتی من فک کردم هنوز معدش به غذای جامد نمیسازه مایعات دادم بهش بازم بالا میاره..بلافاصله بعد خوردن غذاهای جامد عوق میزنه چنبار و غذایی ک خورده بودو هضم نشده با کف بالا میاره. مایعاتم چند دیقه بعد خوردنشون بالا میاره همونو. چیکارش کنم؟ خیلیم لاغره. ولی میل به غذا داره و بازیگوشی هم میکنه

سلام وقت بخیر

ممکنه مشکلات مادر زادی، گیر کردن جسم خارجی یا بیماری ویروسی باشه
حتما به دامپزشک مراجعه نمایید

4/5 - (1 امتیاز)
سلام بنده ببخشید من گربه دارم و 20 روزشه نژادش کالیکو از دیشبه صداش ی جوری شده شبیه خرناسه و گرفته و واضح نیست ... سلام وقت بخیر حتما جهت ویزیت و تشخیص دقیق به دامپزشکی مراجعه بفرمایید احتمال ابتلا به بیماری های ویروسی ...
يكى از ناخوناى وسطى پاى گربم كلا كنده شده و همش خاك ميره بينش چيكار كنم سلام و وقت بخیر، باید ناخن را کاملا تمیز و ضد عفونی کنید و سپس پانسمان کنید که عفونت نکنه و آنتی بیوتیک موضعی ...
سلام.من گربه ام از دیروز عطسه می کنه،خیلی نگرانش هستم. سلام وقت بخیر، اگر مواد آلرژی زا در خانه هست مثل گل و گیاه . انواع دود ها و شوینده ها و ... حذف بشن در غیر این صورت لطفا ...
سلام من یه گربه پیدا کردم خیلی کوچولو هستش و من شیر بدون لاکتز یا شیر خشک مخصوص گربه ندارن و اصلا برام دردسترس ... سلام وقت بخیر نیازی به رقیق کردن نداره شیر کم چرب بدون لاکتوز هم خوبه به شرطی که بهش حساسیت. و اسهال و استفراغ ...