سلان وقت بخیر در گوشه منقار طوطی برزیلی من یه زائده کوچک دیده میشه که ظاهرا خشک شده .میشه لطفا راهنمایی کنید که اگه این مسئله مشکل داره پیشگیری کنم.ممنون

سلام وقت بخیر، از زائده مورد نظر عکس یا فیلم با کیفیت ارسال کنید

4/5 - (4 امتیاز)
من عروس هلندی خیلی خیلی بیحال شد جوری که تقریبا رو پاش نمی ایسته و هیچی نمی خوره سلام وقت بخیر پرنده شما به شدت بیمار است، حتما به دامپزشکی مراجعه نمایید‌.
۱جفت عروس هلندی دارم ناخن نر سیاه شده و ماده نفس نفس میزنه علش چیه؟ سلام وقت بخیر، ناخن پرنده نر احتمالا یا ژنتیکی یا در اثر ضربه سیاه شده. پرنده ماده یا درگیری تنفسی داره یا ...
سلام یه خروس دارم تازگيا خیلی بی حال شده و تند تند نفس می کشه و اشتها شو از دست داده همچنین بال هاش هم حالت افتادگی ... سلام وقت بخیر، بخشی از مشکل به دلیل گرمای هوا است. حتما دمای محل نگهداری را خنک تر کنید، در آب پرنده آبلیمو ...
سلام یه عروس دوماهه دارم الان سه روزه تمایل به غذا نداره سلام وقت بخیر قطعا پرنده بیمار بوده و درگیری گوارشی دارد، لذا بهتر است بطور دقیق معاینه شود.