سلام.. یک چشم گربه من ورم کرده و مدام ابریزش داره.. ی سری ترشحاتم داره.. میتونه از چی باشه

سلام وقت بخیر

ممکنه سطح قرنیه زخم شده باشد با جسم خارجی داخل چشمش باشد و حساسیت داده باشد
لطفا جهت معاینه دقیق به دامپزشکی مراجعه کنین

یک امتیاز ثبت کنید
سلام از چند روزگی میتونم گربمو بشورم؟الان زیر 20روزشه سلام وقت بخیر سن خاصی مطرح نیست فقط به افت دما حساس هستن بعد از ۴۰ روزگی بهتره
من گریم زیر پای یکی از مهمانانمون رفت و الان فقط میخابه و هیچ کار نمیکنه و از دماغش خون اومد الان باید چیکار ... سلام وقت بخیر، به نزدیکترین دامپزشکی مراجعه کنید و سونوگرافی و رادیولوژی انجام بشه
سلام یه گربه ای هست که مامانش رهاش کرده و ما بهش غذا میدیم.گوشه ی چشم راستش روی پوست لکه های سیاهی هست و پلک ... سلام وقت بخیر به درمان نیاز داره معمولا یه بیماری ویروسی هست که بچه گربه ها از مادرشون میگیرن به خاطر استرس ...
سلا یه بچه گربه مشکی dsh که مادرش ولش کرده تو حیاطمونه. فک کنم ۵ ۶ هفتشه. هر چی میخوره بالا میاره. حتی من فک کردم ...