سلام .یک توله یک ساله نژاد خراسانی دارم خیلی ضعیف هس جوری که تمام استخوان هاش دیده میشه از نظر غذا همیشه بهش رسیدگی شده چن بار دامپزشکی بردم دارو دادن امپول زدن بهش اصلا هیچ تغییری نکرده .انگل تراپی شده ..کلا ضعیف هس …لطفا راهنمایی کنین تشکر از شما

سلام وقت بخیر، رشد یک توله، تحت تاثیر فاکتورهای متفاوتی است. اگر به لحاظ سلامتی ایرادی وجود نداشته باشد باید وضعیت تغذیه و هورمون‌های مرتبط بررسی شوند

3.5/5 - (2 امتیاز)
حیوان خانگی باید روزانه چقدر آب بنوشد؟ مقدار آب مورد نیاز حیوان بر اساس اندازه، سن، سطح فعالیت و رژیم غذایی متفاوت است. آب شیرین همیشه باید برای در ...
سلام وقتتون بخیر چشم راست سگ یکماهه ام عفونت کرده، ترشح زرد میده خیلی کوچیکه میترسم از قطره استفاده کنم به ... سلام وقت بخیر، ابتدا باید حتما مورد معاینه قرار بگیرد. اما میتوانید از قطره سیپلکس هر ۶ ساعت استفاده بفرمایید ...
توله ۳ ماهه ژرمن دارم همیشه ازمون میترسه ازمون فرار میکنه تا مارو میبینه یهو ادرارش میریزه خیلی استرس داره ... سلام وقت بخیر کم کم به محیط و شما عادت میکند میتوانید با بازی کردن و غذا عادت و تشویقی دادن بهش احساس امنیت ...
چگونه می‌توانیم از فرار حیوان خانگی از خانه یا حیاط جلوگیری کنیم؟ مطمئن شوید که تمام درها و پنجره‌ها به طور ایمن بسته شده‌اند. حتی‌الامکان برای حیوانات خانگی ریزتراشه کار ...