سلام یه گربه حدودا یک و سال و خرده دارم که راه میره لنگ میزنه وقتی که بالای ران پا یا همان ناحیه ی کناری معده رو دست میزنم عصبانی میشه انگار که درد داره نمیدونم باید چیکار کنم

سلام وقت بخیر

لطفا جهت اخذ عکس رادیولوژی و معاینه داخلی به بیمارستان دامپزشکی مراجعه بفرمایید

4.5/5 - (2 امتیاز)
سلام وقت بخیر من یه بچه گربه که مادر نداشت رو آوردم خونه و چند روزه که بهش شیرخشک مخصوص گربه میدم ولی اسهال ... سلام وقت بخیر باید معاینه و بررسی بیشتر صورت بگیرد امکان داره شیر خشک مصرفی بهش نساخته امکان داره دچار ...
با سلام ، من یه گربه نر تقریبا سه ماهه دارم که الان سه روزه که یکدفعه حمله های شدید تشنجی بهش دست میده، بعد ... سلام وقت بخیر جهت تشخیص دقیق مشکلات مغزی باید ام ار ای صورت بگیرد اما در حال حاضر باید دوز مناسب داروی ضد ...
من یک بچه گربه ۳ ماهه دارم. میتونم پوشکش کنم؟ ضرری نداره براش؟ اگه راه بهتری وجود داره که انجام بدم برای اینکه ... سلام وقت بخیر، خیر به جای پوشک باید برای گربه ظرف خاک قرار بدید.
سلام ۲تا بچه گربه حدودا ۲ماهه توی خیابون ما هستند که چشماشون همیشه قی کرده هست و نیمه باز و ترشح دارن چطوری ... سلام وقت بخیر معمولا یک عفونت باکتریایی و ویروسی در بچه گربه ها یه وجود میاد باید توسط دامپزشک معاینه بشه ...