سلام یه گربه ای هست که مامانش رهاش کرده و ما بهش غذا میدیم.گوشه ی چشم راستش روی پوست لکه های سیاهی هست و پلک پایینش کمی اومده بیرون،مشکلش چیه؟ایا عفونت سادست یا مریضی خاصی داره؟باید چیکار کنیم ؟

سلام وقت بخیر

به درمان نیاز داره
معمولا یه بیماری ویروسی هست که بچه گربه ها از مادرشون میگیرن به خاطر استرس که باعث این علائم میشه
باید به دامپزشکی بیارینش که براش قطره چشمی و آنتی بیوتیک خوراکی تجویز بشه

یک امتیاز ثبت کنید
چگونه می‌توانیم از فرار حیوان خانگی از خانه یا حیاط جلوگیری کنیم؟ مطمئن شوید که تمام درها و پنجره‌ها به طور ایمن بسته شده‌اند. حتی‌الامکان برای حیوانات خانگی ریزتراشه کار ...
من یه بچه گربه پیدا کردم هنوز یه ماهش نشده و همش میو میو میکنه و سرصدا توی خاکم دستشویی نمیکنه مشکلش چیه؟ سلام وقت بخیر گاهی بچه گربه ها به دلیل تغذیه نامناسب دچار نفخ و دلدرد میشوند که با داروی مناسب و تغذیه مناسب ...
گربه پرشین پنجاه روزه دارم بنظر میاد چشماش انحراف داشته باشه,ایا درست فکر میکنم؟ سلام وقت بخیر احتمال داره مادرزادی باشد ولی برای تشخیص دقیق باید توسط دامپزشک متخصص چشم معاینه شود.
سلام یه بچه گربه پیدا کردم حدودا ۵ هفتش باید باشه چون دندون داره بهش هر چیزی میدم بخوره تا میخوره بلافاصله ... سلام وقت بخیر یه سری مشکلات مادرزادی در بچه گربه ممکنه اتفاق بیوفته از قبیل megaesophagus یا vascular ring anomaly که باید ...