سلام یه گربه اومده تو حیاطمون قبلا هم میومد و میرفت. پای راستش از لگن لنگ میزنه و کامل بالا نگهش میداره.بیحاله و صدا نمیده ولی قبلا خیلی میو میکرد.روز اول هیچی نخورد مطلقا،ولی روز دوم شیره گوشت دادیم خورد.احتمالا ماشین بهش زده.چیکار کنیم براش؟دسترسی به دامپزشک نداریم تو شهرمون

سلام وقت بخیر

احتمال شکستگی وجود دارد
که باید در عکس رادیولوژی تشخیص داده شود
با نیاز به جراحی دارد یا با گچ گیری برطرف میشود
ولی به هر حال باید برای جلوگیری از عفونت انتی بیوتیک های وریدی دریافت کند که نیاز به مراجعه به دامپزشکی دارد

یک امتیاز ثبت کنید
سلام وقت بخیر بچه گربه ی من چند روزشه یک ماهش هم نشده من نمیدونم به عنوان غذا چی بهش بدم از شیر مادر جدا شده ... سلام وقت بخیر شیر خشک بچه گربه تهیه بفرمایید دندان هایش که یه مقداری رشد کرد از غذاهای تجاری کنسروی و تر ...
سلام، ايران زندگي نميكنم ،يك گربه ي نر ٥ ساله دارم كه عقيم نشده است هميشه يك كم ازاد بود توي بالكن كه به خونه ... سلام وقت بخیر اگر علائم بالینی ناشی از بی حالی ، بی اشتهایی و.. نشان میدهد باید توسط دامپزشک ویزیت شود اگر ...
سلام من یدونه نوزاد گربه داخل پارکینگ خونمون پیدا کردم و مادری نداشت حتی یک روز هم منتظر موندم ولی خبری از ... سلام وقت بخیر لطفا جهت معاینه و گرفتن عکس رادیولوژی به دامپزشکی مراجعه بفرمایید
سلام.من گربه ام از دیروز عطسه می کنه،خیلی نگرانش هستم. سلام وقت بخیر، اگر مواد آلرژی زا در خانه هست مثل گل و گیاه . انواع دود ها و شوینده ها و ... حذف بشن در غیر این صورت لطفا ...