سلام یه مدت هست کبوتر هام مریض شدن و امروز یه دونه بچه کبوترچشماش باز نمیکنه غذا نمیخوره بهش که میدیم نمیتونه پایین کنه همش استفراغ میکنه باید چیکار کنم

یک امتیاز ثبت کنید
سلام وقت بخیر جوجه مرغ من چند روزیه بال هایش آویزونه ،همش میفته ،مدفوعش لکه ها قرمز داره ،بیرون هم میبرمش ... سلام وقت بخیر اگر لکه‌های قرمز در مدفوع به رنگ خون و مشابه آن باشد، نشانه‌ای از یک عفونت گوارشی یا آسیب ...
سلام ببخشید یک پرنده از خانواده کلاغ که کوچیک هم هست تو خونه مون اومده بالش زخمیه و انگار شکسته امکان بردنش ... سلام وقت بخیر احتمالا پرنده مطرح شده مرغ مینا یا زاغ می‌باشد. متاسفانه بدون مراجعه به دامپزشکی ممکن است ...
سلام من دوتا جوجه ماشینی داشتم تقریبا یک ماهه. همیشه سرحال و زرنگ بودن . دیروز یکیشون شروع کرد بی حال شدن و ... سلام و وقت بخیر از داروخانه دامپزشکی انروفلوکساسین ۱۰٪ یا فلورفنیکل یا ترکیب نئومایسین‌اُکسی‌تتراسایکلین ...
سلام عروس هلندی من دو روز پیش یک عدد بادم زمینی خورد(قبلا هم سابقه خوردن ۳ عدد رو داشت) تخمه هم زیاد خورد و بعد ... سلام وقت بخیر احتمالا یک درگیری گوارشی وجود دارد. از قطره متوکلوپرامید ۲ قطره داخل دهان بریزید اگر خوب نشد ...