سلام یه عروس دوماهه دارم الان سه روزه تمایل به غذا نداره

سلام وقت بخیر

قطعا پرنده بیمار بوده و درگیری گوارشی دارد، لذا بهتر است بطور دقیق معاینه شود.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام وقت بخیر یه پرنده ی سبزقبا ماشین بهش زده بود تو جاده افتاده بود بر داشتیم آوردیم خونه ولی هیچ حرکتی نداره ... سلام وقت بخیر یه پرنده ی سبزقبا ماشین بهش زده بود تو جاده افتاده بود بر داشتیم آوردیم خونه ولی هیچ حرکتی ...
سلام وقت بخیر، من یه جوجه اردک تقریبا سه چهار هفته ای دارم که امروز وقتی برای بازی توی حیاط گذاشته بودنش متوجه ... سلام وقت بخیر پانسمان اولیه کار مناسبی بوده که انجام دادین، همچنین انجام رادیولوژی توصیه می‌شود. برای درمان ...
سلام عروس هلندی من خیلی زیاد تخم میزاره مم هم خسته شدم چون اصلا تخم هاش نطفه ندارن می خوام دیگه تخم نزارن تو ... سلام وقت بخیر اگر پرنده مرتب و پیوسته تخمگذاری می‌کند، در دراز مدت ضعیف، دچار کمبود کلسیم و عفونت رحم و ...
سلام یه خروس دارم تازگيا خیلی بی حال شده و تند تند نفس می کشه و اشتها شو از دست داده همچنین بال هاش هم حالت افتادگی ... سلام وقت بخیر، بخشی از مشکل به دلیل گرمای هوا است. حتما دمای محل نگهداری را خنک تر کنید، در آب پرنده آبلیمو ...