سلام یه طوطی ملنگو دارم تقریبا سه ماه و نیم سن داره امشب که اومدم بهش سرلاک بدم کرمک رو قورت چکار کنم این موقع شب خیلی استرس دارم تروخدا کمک کنین

سلام وقت بخیر، به فوریت مراجعه به دامپزشکی نمایید تا کرمک از چینه دان خارج گردد.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام وقت بخیر ضمن تشکرازشما مدتیه کبوتری دارم که حدود دوماه پیش یه برجستگی روی مفصل بالش هست به دستور دکتر ... سلام وقت بخیر لطفا از عارضه یا موضوع مورد نظر یک یا چند عکس و فیلم در زوایای مختلف و با کیفیت مناسب ارسال ...
سلام خسته نباشید ، من یک ماهی هست عروس هلندی گرفتم و از اول یکی از چشم هاش زخم بود و زخم خوب شده ، چشمش رو نه ... سلام وقت بخیر بهتر است پلک توسط عمل جراحی، اصلاح شود لذا توصیه به مراجعه می‌گردد.
سلام،دیروز یه عروس هلندی تو خیابون پیدا کردیم آوردم خونه چند ساعت بعد شستمش بعدش حالش بد شد لرز داشت جاشو ... سلام وقت بخیر با توجه به توضیحات ارائه شده، حال پرنده بحرانی بوده و باید با دقت توسط دامپزشک معاینه شود
سلام ببخشید پرنده من گردنش شکسته و الان گردنش کچ شده می خواستم بدونم باید چیکار کنم تا درست بشه سلام وقت بخیر باید توسطردامپزشک بطور دقیق معاینه، رادیولوژی انجام و با توجه به شرایط آتل بندی یا جراحی انجام ...