سلام یه سگ نگهبان نژاد افغانی دارم که بعد از چفت گیری حدود یک هفته بعد دیدم خونریزی داره از نزدیک که نگاه کردم دیدم تعدادی کرم در ورودی واژن هستش که باعث خونریزی شده توی روستای هستم و دسترسی به شهر ندارم چیکار باید بکنم این حیوان زبون بسته رو

سلام وقت بخیر

متاسفانه باید توسط دامپزشک ویزیت شود احتمال دارد محل واژن زخم شده باشد و دچار میاز شده باشد که ابتدا باید میاز ها خارج شود و شستشو انجام شود و سپس داروی تزریقی ضد انگل زده شود

یک امتیاز ثبت کنید
یک سگ چهار ساله دارم که دامپزشکی امروز واکسن سالیانه را اشتباها بعد از سه ماه برایش زد یعنی ۹ ماه زودتر از ... سلام وقت بخیر، احتمال ایجاد مشکل خیلی کم است. در واکسیناسیون اولیه سه دوز واکسن با فاصله یک ماه تزریق میشوند ...
سلام من. تو چشم سگم. شامپو. زد انگل رفته الا تقریبا ۱۶ ساعته چشاش میسوزه نیمه بازه چیکار کنم؟ سلام وقت بخیر، حتما باید قطره چشمی مصرف شود. لطفا به دامپزشک مراجعه فرمایید تا با معاینه دقیق قطره چشمی مناسب ...
سلام وقتتون بخیر دیشب که خونه خونه نبودیم به چشم سگم باچوب ضربه خورده والان اندازه یک گردو چشمام کبوده یک ... سلام وقت بخیر ساختار چشم باید توسط دامپزشک و ابزار چشم پزشکی معاینه شود تا میزان آسیب تشخیص داده شود
من یه سگ دارم که جفت داره پا کوتاه پیکینیز اشپیتزه چند روز پیش یه توله ژرمن آوردم سگم خیلی حس میکنم که داره ... سلام وقت بخیر کار خاصی نمیشه انجام داد میزان توجه و تشویق به سگ اول رو بیشتر کنین