سلام یه خروس دارم تازگيا خیلی بی حال شده و تند تند نفس می کشه و اشتها شو از دست داده همچنین بال هاش هم حالت افتادگی داره در کل دو روزه اینجور شده میخواستم بدونم دلیلش آیا بیماری یا ممکنه بخاطر گرما هوا و تابستون باشه؟

سلام وقت بخیر، بخشی از مشکل به دلیل گرمای هوا است. حتما دمای محل نگهداری را خنک تر کنید، در آب پرنده آبلیمو بریزید. اگر حالش بهتر نشد به دامپزشک پرندگان مراجعه شود.

3.2/5 - (5 امتیاز)
عروس هلندی م اسهال هست لطفا راهنمایی کنید سلام وقت بخیر، از پودر پروبیوتیک مخصوص پرندگان به میزان یک گرم در صد میلی‌لیتر آب استفاده کنید، اگر برطرف ...
طوطی ام بی قراری می‌کنه و خیلی وحشی هست نژادش عروس هلندی می‌خوام دستیش کنم میشه بهم آموزشش رو بگید سلام وقت بخیر برای رام شدن و دستی کردن پرنده بایستی با غذا دادن و تشویقی دادن اعتمادسازی کرد.
خروس لاری دارم که له له میزنه وهنگام له له زدن خر خر می‌کنه وادسه می‌کنه وخرخرش بند میاد بعد چند دقیقه دوباره ... سلام وقت بخیر جای پرنده گرم و دارای گرد و غبار هست و قطعا تلاش در جهت خنک کردن پرنده و مرطوب کردن فضا جهت کاهش ...
سلام یه طوطی ملنگو دارم تقریبا سه ماه و نیم سن داره امشب که اومدم بهش سرلاک بدم کرمک رو قورت چکار کنم این موقع ... سلام وقت بخیر، به فوریت مراجعه به دامپزشکی نمایید تا کرمک از چینه دان خارج گردد.