سلام.یه جوجه بلبل خرما از لونه ش افتاد و مادرش نتونست ببرتش و ما اوردیمش خونه.غذا بهش دادیم اما حین غذا دادن خیس شد و الان همش داره میلرزه.جوجه پر داره ولی پرهاش کامل نشدن و میتونه بپره.میشه بگید برای لرزشش چیمار کنم و چجوری غذا بهش بدم؟

سلام وقت بخیر

با یک حوله پرها و بدن پرنده را خشک کنید و در جای آفتاب قرار بدین یا با سشوار از فاصله پرنده را خشک و گرم کنید.

یک امتیاز ثبت کنید
یه جوجه اردک دارم. در انتهای دو طرف نوکش زائده زگیل مانند در اومده و داره بزرگتر میشه. این چی هست؟ آیا قارچ ... سلام وقت بخیر احتمالا درگیر با آبله هست، از پماد آسیکلویر برای زوائد استفاده و جهت عفونت ثانویه حتما به ...
سلام بخیر و خسته نباشید من یه روز هست دو تا جوجه 30 روزه مرغ مینا خریدم اینا یه مقدار بی حالن آیا این طبیعیه ... سلام وقت بخیر، قطعا هرگونه علایمی نظیر ضعف، بی‌حالی، بی اشتهایی، عدم خوردن آب و غذا طبیعی نیست و باید به دامپزشک ...
سلام من دوسال هست که یک جفت مرغ عشق دارم که تخم می‌زارم ولی پوچ هست الان ۳تا تخم کردن یک تخم و با جوجه توش انداختن ... سلام وقت بخیر، احتمال زیاد هر دو پرنده از نظر قدرت باروری ضعیف هستند بهتره قبل از جفت شدن تقویت بشوند.
سلام.من یک جفت طوطی برزیلی دارم اینا تقریبا۲۰روزه دارن لونه گرم میکنن ولی تخم نمیزارن چیکار میتونم بکنم؟ سلام وقت بخیر فعلا پرنده‌ها در فاز لانه گزینی هستند، در این بازه زمانی جیره غذایی تقویت بشود، قطره مینرال، ...