سلام یه توله سگ نگهداری میکنم الان سه هفته ای میشه بهش غذا هم میدم ولی ترس داره تا منو میبینه فرار میکنه کم بیرون میاد فقط شبا بیرون میاد نزدیکش میشم حالت ترس داره باید چیکار کنم از من نترس راهنماییم کنید🙏

سلام وقت بخیر، این مساله به تدریج با ایجاد اعتماد بین صاحب و سگ بر طرف می گردد.

4/5 - (4 امتیاز)
خسته نباشید ما یه سگ اومد داخل خونه چند روز میگذره صاحبش نیومده یه خال مانند رو سرشه باید چکار کنم که درس ... سلام باید توسط دامپزشک چک بشه
سلام خسته نباشی سگه من هر چیزی که تکون میخوره حمله می‌کنه میگیره چطوری باید پیشه دکتور ببرمش سلام وقت بخیر باید براساس وزنش ابتدا قرص یا داروی خواب اور بهش بدهید ( داخل غذا یا .. ) و سپس به دامپزشکی جهت ...
سلام .یک توله یک ساله نژاد خراسانی دارم خیلی ضعیف هس جوری که تمام استخوان هاش دیده میشه از نظر غذا همیشه بهش ... سلام وقت بخیر، رشد یک توله، تحت تاثیر فاکتورهای متفاوتی است. اگر به لحاظ سلامتی ایرادی وجود نداشته باشد باید ...
سلام توله سگم سه چهار روزه چیزی نمیخوره به شدت لاغر شده نژادش از نوع پاکوتاهه قبلا خیلی شاد و شنگول بود پاس ... سلام وقت بخیر، آیا سگ شما واکسنهایش را به طور کامل دریافت کرده است؟ ممکن است به دلیل شروع برخی بیماریهای ویروسی ...