سلام یه بچه گربه رو از بالکنمون پیدا کردم بند نافش هنوز بهش وصله چیکار کنم؟؟

سلام وقت بخیر

مشکل خاصی نیست
اگر توسط دامپزشک جدا بشه بهتره
در غیر این صورت هم مشکلی پیش نمیاد

یک امتیاز ثبت کنید
سلام وقتتون بخیر، من گربم دیشب زایمان کرد، تا الان که تقریبا 16 ساعت گذشته نه ادرار کرده نه مدفوع، شکمشم هنوز ... سلام وقت بخیر ابتدا باید با عکس رادیولوژی تعداد توله ها مشخص بشن که مطمئن بشیم توله ای جا نمونده باشه در ...
چگونه می‌توانیم از فرار حیوان خانگی از خانه یا حیاط جلوگیری کنیم؟ مطمئن شوید که تمام درها و پنجره‌ها به طور ایمن بسته شده‌اند. حتی‌الامکان برای حیوانات خانگی ریزتراشه کار ...
سلام یه گربه که پاهاش بر اثر زخم شده عفونت کرده مجبور به قطع یه پا شدیم الان آوردیم خونه الان بعد چند ساعت می‌تونه ... سلام وقت بخیر در صورتی که پانسمان شده باشه مشکلی نداره
امروز گربه ام رو عقيم كردم و يكسره استفراغ داره،ميتونم اندانسترون بدم؟ سلام وقت بخیر باید علت استفراغ مشخص بشه اما یکی از عوارض داروهای استفاده شده در جراحی استفراغ هست منتها ...