سلام گربه ۵-۶ ماهه من چند روزیه که اسهال می‌ره دو روزه که استفراغ می‌کنه (شفاف و بی رنگ) همچنین دو روزه که ندیدم غذا بخوره بشدت بی حال و خسته شده برای فردا صبح به دامپزشکی مراجعه میکنم براساس علائم فکر میکنم بدلیل انگل هستش چون انگل زدایی نشده تاحالا برای امشب نمی‌دونم چکار کنم نمی‌خوام تلف بشه لطفا کمکم کنید

سلام وقت بخیر

با توجه به علائم باید حتما ازمایش خون بدهد و دارو های وریدی و سرم استفاده شود
میتوانید خیلی کم اب مرغ بدهید به شرطی که بالا نیاورد

5/5 - (1 امتیاز)
قبل از بیهوش کردن حیوان برای هر اقدام پزشکی چه آزمایش‌هایی از آنها گرفته می‌شود؟ آزمایشاتی که ممکن است قبل از بیهوشی برای حیوان خانگی شما لازم باشد، معمولاً به وضعیت سلامتی عمومی حیوان و ...
سلام وقت بخیر ببخشید گربه ای تو محل پیدا کردم گربه بزرگ حمله کرده یا از ارتفاع افتاده نمیدونم بردیم دکتر بخیه ... سلام وقت بخیر احتمالا نیاز به پانسمان مداوم و شستشوی زخم داشته باشد مجددا به دکتر مراجعه بفرمایید
سلام وقت بخیر من یه گربه dsh توی حیاط مون هست بهش غذا میدم و دیگه جایی نرفته یکسال خورده ایه نر هست چندروز ساکت ... سلام وقت بخیر یکی از بیماری های ویروسی تنفسی گربه سانان رو گربه روزانه هر ۶ ساعت دهان باید با دهان شویه کارهگزیدین ...
باسلام گربه ی من زایمان کرده،حدودا۴ساعته ولی سمت بچه هاش اصلانمیره وشیرهم بهشون نمیده راه حل چیه؟بچه هاش ... سلام وقت بخیر چرا باید حتما بچه هار‌و لیس بزنه و شیر بده سعی کنین دهان بچه هارا به نوک پستان مادر بگیرید انقدر ...