سلام گربه من دوهفتشه بعد موقع دستشویی جیغ جیغ میکنه و دستشوییش زرد رنگه ولی ابکی نیستش یکمی شله چیکارش کنم چون دامپزشکم نزدیکم نیست

سلام وقت بخیر

متاسفانه باید از نزدیک ویزیت بشه که اگر الودگی انگلی یا چیز دیگری باشه دارو مناسب تجویز بشه

4.5/5 - (2 امتیاز)
سلام ما یه سوپر مارکت داریم ویه گربه خیابونی هست میاد اونجا . چند روز پیش تصادف کرده بود ولی نه زخمی شد نه اسیبی ... سلام وقت بخیر، در اسرع وقت به دامپزشک مراجعه کنید و گراف تهیه شود
بچه گربه ۲ ماه دارم دستاش لکهایه قرمز داره خیلی با زبون لیست میزنه لطفا راهنمایی کنید سلام وقت بخیر لطفا به دامپزشکی جهت ویزیت دقیق مراجعه بفرمایید چون ممکن هست قارچ باشد
سلام گربه ماده من ۴ساله وازنوع دی ا س اچ هاست.چندوقت پوست داخل وروی گوشش یک حالت جوشهای چسبیده بهم که اندازه ... سلام وقت بخیر جهت تشخیص دقیق باید از نزدیک ویزیت شود و نمونه گیری صورت بگیرد ولی برای ارسال عکس میتوانید ...
سلام وقتتون بخیر میخواستم بدونم اگه گربه نخ و سوزن بخوره چه علائمی داره ک متوجه بشیم خورده یا نه؟ سلام وقت بخیر، دچار دل درد، بی اشتهایی، استفراغ، بی قراری میشود. حتی سوزن اگر زخم ایجاد کند ممکن است به دلیل ...