سلام گربه من حدودا دو ماهو نمیشه دو سه روزه اسهاله اول علائم دیگه ای نداشت.بازی میکرد خوب غذا میخورد اما الان یه روزه غذاش کم شده و خیلی خودشو میلیسه .من غذای ترشو قطع کردم و فقط غذا خشک کیتن بهش میدم از وقتی اسهال شده ولی میلش کم شده به غذا با اینکه قبلاً خیلی دوسش داشت .

سلام وقت بخیر

ممکن هست بیماری ویروسی پن لکوپنی باشد که حتما باید سرم تراپی و انتی بیوتیک تراپی انجام شود
و یا اینکه دچار مشکلات گوارشی شده باشد که باید دارو های گوارشی دریافت کند
لطفا جهت معاینه دقیق به دامپزشکی مراجعه بفرمایید

5/5 - (1 امتیاز)
سلام خسته نباشید گربه من دو ماهشه یک هفته پیش صداش گرفته بود و بی حال بود و دائم ناله میکرد بعد از یه هفته خوب ... سلام وقت بخیر احتمالا در گیری تنفسی پیدا کرده و مبتلا به ویروس هرپس شده باشد لطفا جهت دریافت انتی بیوتیک ...
سلام گربه ام قرص کلونازپام خورده و الان خوابیده چیکار باید بکنم سلام وقت بخیر بهتر هست جهت سرم تراپی و معاینه به دامپزشکی مراجعه بفرمایید
درود. من گربمو ۵ روزه به سرپرستی گرفتم. وقتی خوابه دست و پاهاش یا بعضی اوقات سرش هم میلرزه.امروز فقط یکی از ... سلام وقت بخیر لطفا جهت اخذ ازمایش خون کامل و معاینه توسط دامپزشک به مرکز دامپزشکی مراجعه بفرمایید گاها ...
زخم کرم‌زده حیوانات را چگونه درمان کنیم؟ در درجه اول درمان را به دامپزشک بسپارید. در صورتی که به درمان تخصصی دسترسی نداشتید، تمام کرم ها را خارج کنید، ...