سلام گربه من برای بالا بودن انزیم کبدی یه داروی ترکیبی مصرف میکنه که هر دوازده ساعت باید نیم سی سی دارو دریافت کنه امشب به اشتباه یک و نیم سی سی از دارو رو خورد ایا خطرناکه؟

سلام وقت بخیر، بستگی به نوع دارو دارد. در صورت بروز علائم غیرعادی به دامپزشک مراجعه شود.

4/5 - (1 امتیاز)
ببخشید بچه گربه سه رزو بدنیااومد مامانش شیر میده ولی امروز شیر نمیخوره شکم بزرگ شده نمیدونم چیکار کنم نمیتونم ... سلام وقت بخیر، این قبیل مشکلات در این سن می‌توانند خطرناک باشند و جان حیوان را تهدید کنند. حتما به مرکز دامپزشکی ...
از چه زمانی باید آموزش توله سگ یا بچه گربه جدید را شروع کنیم؟ آموزش می‌تواند به محض اینکه توله سگ یا بچه گربه جدید را به خانه آوردید شروع شود. اجتماعی شدن اولیه و تقویت ...
سلام خسته نباشید.گربه من ۱سال و ۶ ماهه است و نره. گاهی اوقات گاز دردناکی میگیره.میخواستم بدونم بخاطر عقیم نکردنش ... سلام وقت بخیر معمولا گاز گرفتن رفتاری هست و گربه احساس شکار میکند اما اگر پرخاشگر شده و تمایل به گریز از ...
بچه گربه دو ماهه یکی از پاهاش بشدتت بزرگ شده زخم نشده چرک نداره کم تحرک نشده کم غذا نشده خیلی میدوعه نمیفهمم ... سلام وقت بخیر لطفا جهت اخذ عکس رادیولوژی و معاینه دقیق به دامپزشکی مراجعه بفرمایید