سلام گربه ام قرص کلونازپام خورده و الان خوابیده چیکار باید بکنم

سلام وقت بخیر

بهتر هست جهت سرم تراپی و معاینه به دامپزشکی مراجعه بفرمایید

یک امتیاز ثبت کنید
وقت بخیر سوال بنده این بود که امروزم گربم رو عقیم کردم نر هم هست و الان نزدیک به ۶ ساعت گذشته که گربم تکون خاصی ... سلام وقت بخیر، مدت زمان برگشت از بیهوشی به چندین مورد مربوط میشه از جمله نوع داروی بیهوشی، میزان داروی بیهوشی، ...
وقت بخیر 2 تا بچه گربه پیدا کردم،الان تقریبا 20 روزن شیر خشک بچه گربه هر 4 ساعت میدم،دسشوییشون میگیرم ولی یکیشون ... سلام وقت بخیر احتمالا شیر خشک بهش نمیسازه میتونین قطره پدی لاکت از داروخانه تهیه بفرمایید و هر ۱۲ ساعت ۰/۳ ...
سلام وقتتون بخیر ما ی گربه ی خیابونی داریم بعد دور دهانش سیاه شده و داخل دهانش هم دایره های چرکی هست چه بیماری ... سلام وقت بخیر یکی از بیماری های ویروسی گربه هاست در صورت عدم اشتها که معمولا به خاطر زخم ها و درد در دهان ...
سلام وقت بخیر یه گربه ۴ ساله دارم که از حدودا یه ماه پیش از چشمش و بینیش ترشحات و خون میومد و چشمش ورم کرده بود ... سلام وقت بخیر احتمالا عفونت تنفسی ایجاد شده و باید آنتی بیوتیک خوراکی یا تزریقی مصرف کنه با توجه به شدت ...