سلام گربه ام حشره کش مایع به مقدار کم خورده و دو روزه اشتها داره ولی کم و دهنشم دو بار کف کرده الان کمی می لرزه چیکار باید انجام بدم

سلام وقت بخیر

سریعا جهت درمان و سرم تراپی به دامپشکی مراجعه کنین

یک امتیاز ثبت کنید
سلام ما یه سوپر مارکت داریم ویه گربه خیابونی هست میاد اونجا . چند روز پیش تصادف کرده بود ولی نه زخمی شد نه اسیبی ... سلام وقت بخیر، در اسرع وقت به دامپزشک مراجعه کنید و گراف تهیه شود
سلام گربه‌م ۷ روزشه از صبح خیلی تند تند نفس میکشه و حتا آب بهش میدم درمیاره از دهنش و نمیتونه راه بره چیکارش ... سلام وقت بخیر ممکنه مایعات وارد ریه اش شده باشند استرس بهش وارد نکنید که بخواد بیشتر نفس نفس بزنه در اولین ...
سلام من یه گربه ی ۸ ماهه نر دارم که عقیم نشده و احساس جفت گیری پیدا کرده اخیرا، تا پیش از این خارج از ظرف خاک ... سلام وقت بخیر، بله در اولین فرصت ممکن باید گربه حتما عقیم بشود قبل از اینکه این رفتار در گربه به صورت عادت ...
سلام وقت بخیر دوتا بچه گربه هام سرما خوردن راه درمانی هست که بتونم انجام بدم تازه ۲۰ روزشونه سلام وقت بخیر باید تمامی علائم بالینی دقیق توسط دامپزشک ویزیت شود تا انتی بیوتیک مناسب تجویز شود