سلام گربه‌م ۷ روزشه از صبح خیلی تند تند نفس میکشه و حتا آب بهش میدم درمیاره از دهنش و نمیتونه راه بره چیکارش کنم لطفا زودتر بگین دارم سکته میکنمم

سلام وقت بخیر

ممکنه مایعات وارد ریه اش شده باشند
استرس بهش وارد نکنید که بخواد بیشتر نفس نفس بزنه
در اولین فرصت عکس رادیولوژی از قفسه سینه انجام بشه

یک امتیاز ثبت کنید
سلام وقتتون بخیر یه سوالی داشتم ما یک گربه ی واگذاری اسیب دیده ی ۶ ماهه ی پرشین کت حدود ۴ روزه که گرفتیم و دیروز ... سلام وقت بخیر، حتما گربه کوچکتر را در اتاقی مجزا نگه داری کنید و تا زمانیکه جرب گوش و قارچ پوستی بهبود نیافته ...
گربه من از هر گربه دیگه ای خیلییی می‌ترسه حتی از بچه گربه، چیکار کنم که دیگه نترسه؟ می‌خوام یکم جسور تر ب ... سلام وقت بخیر این رفتار ها شخصیتی و رفتاری هست اگر گربه خانگی هست و با حیوانات دیگری ارتباط ندارد نیازی نیست ...
سلام وقت بخیر امروز جایی حومه شهر کارداشتم ازدور دیدم دوتا ادم ازخدابی خبر ی بچه گربه رو از فاصله تقریبا یک ... سلام وقت بخیر، لطفا حتما عکس رادیولوژی گرفته بشه برای اطمینان از عدم شکستگی ها و همچنین سونوگرافی برای بررسی ...
سلام وقتتون بخیر من به یه گربه خیابونی رسیدگی‌میکنم چند روزیه خیلی میخوابه تا شب میخوابه شب بیدار میشه میره ... سلام وقت بخیر باید سونوگرافی شکم و آزمایش خون انجام شود