سلام گربم ۵ ماهشه دیروز با گربه بزرگی دعوا کرده وگربه بزرگ اذیتش کرده بعدازدعوا خیلی ساکت وگوشه گیر شده دیروز ۱۴ ساعت نه غذا و نه آب خورد فقط یکبار دستشویی رفت اما امروز غذا خورداماهنوزگوشه گیر هست و دوست داره بخوابه.بررسی کردیم زخم یا شکستگی ندیدیم .نگرانشیم لطفا راهنمایی کنید

سلام وقت بخیر

یک مدت بهش فرصت بدهید
اگر درد یا خون ریزی هیچ جای بدنش نیست و اب و غذا میخورد مشکلی ندارد بعد از یک مدت بهتر میشود

یک امتیاز ثبت کنید
سلام من گربم شیش تا بچه بدنیا اورده فکر کنم دو هفته یا سه هفته شده الان یکیشون تا دیروز خوب بود همین امروز اشتهاش ... سلام وقت بخیر لطفا جهت تشخیص دقیق و دریافت دارو به دامپزشکی مراجعه بفرمایید
اگه گربه داخل خونه fip بگیره به گربه های تو حیاط سرایت میکنه؟ تماسی خاصی نداشتن با هم به نظرتون مبتلا شدن؟ سلام وقت بخیر، ویروس FIP از جهش داخل بدن ویروس FCoV به وجود می‌آید. FCoV از طریق مدفوع به دهان قابل انتقال است ولی ...
سلام یه بچه گربه پاهاش رو از مین میکشه فکر میکنم‌ضربه به پاهاش خورده آیا راهی برای درمانش هست؟حدود یه هفته‌س ... سلام وقت بخیر ابتلا باید با عکس رادیولوژی نوع اسیب یا شکستگی تشخیص داده شود سپس برای جراحی یا اتل گیری اقدام ...
سلام گربه‌ی من پلک سومش از چشمش زده بیرون در اثر ضربه بردم دامپزشکی چشمشو شست و شو کرده و دارو‌های رو داده ... سلام وقت بخیر چند روز دارو ها رو مصرف بفرمایید در صورت عدم بهبود برای جراحی اقدام بفرمایید