سلام چند روز پیش یه گربه باردار اومد تو حیاطمون سنگینه و به سختی راه میره اشتهاش خوبه و به نظافتشم میرسه ولی تمام روز رو بی‌حال درازمیکشه یه گوشه انگار که مریضه بیشتر از سه روزه وضعیتش اینه ممکنه مشکل زایمان داشته باشه؟و من باید چیکار کنم؟

سلام وقت بخیر

احتمال دارد نزدیک زایمان باشد
در صورت ادامه داشتن این شرایط به دامپزشکی مراجعه کنین

یک امتیاز ثبت کنید
سلام وقتتون بخیر، گربه من الان دو سه روزه خیلی هم خودشو لیس میزنه و هم خودشو میخارونه. امشب اتفاقی روی شکمش ... سلام وقت بخیر احتمال ابتلا به قارچ پوستی وجود دارد لطفا جهت تشخیص دقیق و دریافت دارو به دامپزشکی مراجعه ...
سلام خسته نباشید چند وقتیه بچه گربم زیر پنجول های پاهاش یه دونه های مشکی رنگی زده و تعداد زیاد حتی با حموم ... سلام وقت بخیر ممکن هست روی پنجه ها هم بزنه اما برای تشخیص دقیق ماهیت باید از نزدیک توسط دامپزشک ویزیت شو ...
گربه من چند روز بی قرار و اسحال چک کردم جاییش درد نمی کنه استفراق و تحوه یا خون در متفوعش وجود ندارد کم غذا ... سلام وقت بخیر اسهال ممکن هست به دلیل رژیم غذایی و خوردن تشویقی یا غذا یا چیز های جدید از روی زمین اتفاق بیفتد اما ...
سلام وقت بخیر بچه گربه ی من چند روزشه یک ماهش هم نشده من نمیدونم به عنوان غذا چی بهش بدم از شیر مادر جدا شده ... سلام وقت بخیر شیر خشک بچه گربه تهیه بفرمایید دندان هایش که یه مقداری رشد کرد از غذاهای تجاری کنسروی و تر ...