سلام پرنده من یک دفعه پراش شروع کرده به ریختن از دیروز بعد بال هاش رو ماه های اولی که اوردمش چیدم الان ۱سال از اون ماه گذشته هنوز در نیامده چیکار کنم

سلام وقت بخیر، احتمال ابتلا به بیماری‌های پوست و پر مطرح می‌باشد. توصیه میکنم یک عکس با کیفیت از عارضه یا مشکل مورد نظر ارسال نمایید.

4/5 - (1 امتیاز)
سلام عروس هلندیم یک ماهو نیمش هست الان دوروزه همش کف قفس هستش و چشمانش هم همش میبنده سلام وقت بخیر پرنده شما شدیدا بیمار و ناخوش احوال هست، قطعا به دامپزشکی مراجعه نمایید.
سلام.یه جوجه بلبل خرما از لونه ش افتاد و مادرش نتونست ببرتش و ما اوردیمش خونه.غذا بهش دادیم اما حین غذا دادن ... سلام وقت بخیر با یک حوله پرها و بدن پرنده را خشک کنید و در جای آفتاب قرار بدین یا با سشوار از فاصله پرنده را ...
سلام اگه میشه راهنمای کنید تعادل مرغ مينا من کم شده و به زور راه ميره و به زور روی چوب می ایستاده اشتهاش خوبه ... سلام وقت بخیر با توجه به توضیحات شما، پرنده باید بطور دقیق و بالینی معاینه و سپس درمان شود، لذا مراجعه حضوری ...
سلام وقت بخیر ، امروز عروس هلندیم دور از چشم‌ من داشت رو زمین بازی می‌کرد که ی ورق قرص کلونازپام ( خواب اور ... سلام وقت بخیر بخاطر مصرف دارو دچار عوارض مصرف و مسمومیت شده، باید تحت نظر دامپزشک باشد.