سلام پرنده من وقتی میگرفتم دستم بالش زخمی شد اگه اینو نبرم دکتر مشکل ایجاد میکنه؟

سلام وقت بخیر

اگر آسیب باعث خونریزی یا شکستگی شده باشد، بهتر است توسط دامپزشک معاینه شود.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام عروس هلندی من مدتیه پای راستش درد میکنه و پاشو میکوبه ولی خراش یا زخمی روی پاش نیست تا حالا شبها سر و صدا ... سلام وقت بخیر تمام موارد رفتارهای متعاقب وجود درد و ناراحتی برای پرنده می‌باشد لذا جهت تشخیص و درمان مناسب ...
سلام خسته نباشید یه جوجه رنگی داریم که دیروز سرحال بود کامل و میخورد و میدووید ، اما امروز همش خواب آلوده ، ... سلام وقت بخیر با توجه به توضیحات شما احتمال عفونت کیسه زرده مطرح می‌باشد. از داروخانه دامپزشکی محلول انروفلوکساسین ...
سلام خسته نباشید علت کج شدن تاج خروس چه می‌باشد ؟ ممنون سلام وقت بخیر با رشد تاج، حجم و وزن آن افزایش می‌یابد لذا با گذشت زمان و به ویژه در فصول گرم و بالا رفتن دما ...
سلام میخواستم بپرسم عروس هلندی من ۴ ماهش است سرما خورده اسهال هم داره امشب لرزش گرفته پف هم میکنه چی بدم بهش ... سلام وقت بخیر، با توجه به گزارشات شما، پرنده به واسطه ابتلا به بیماری، دچار کاهش وزن، لاغری و افت سطح قند خون ...