سلام و وقت بخیر من یه مرغ عشق دارم که خیلی بی حاله اوایل که آوردمش خونه کامل رام شده بود حتی رو دستم می‌نشست ولی الان از من می‌ترسه چی کار کنم؟

سلام وقت بخیر، وضعیت اشتها و غذای پرنده، همچنین مدفوع به چه صورت می باشد؟ آیا پرنده لاغر هم شده؟

یک امتیاز ثبت کنید
من یک جوجه دارم مریضه داداشم نازش کرد و بعد به مرغ عشقم دست زد ایا مریضیش انتقال پیدا نمیکنه نگانشم لطفا جواب ... سلام وقت بخیر، اگر بیماری جوجه مریض عفونی و با منشا ویروسی یا باکتریایی باشد، تا حدودی خطر سرایت وجود دار ...
سلام ببخشید ۳روز پیش پای پرنده ام شکسته و دکتر پرندگان نبود که ببرم میشه کمکم کنید الان یکم سبز مایل به سیاه ... سلام وقت بخیر پا در اثر شدت عارضه دچار التهاب، کوفتگی و کبودی شده، اگر به دامپزشکی مراجعه نکنید، عفونت موضع ...
سلام من یه بچه گنجشک پیدا کردم یکی از پاهاش مثل اینکه مشکل داره فقط میپره نمیتونه پرواز کنه چیکارش کنم؟ بعد ... سلام وقت بخیر برای تشخیص مشکل پا باید توسط دامپزشک معاینه شود. در حال حاضر علاوه بر موارد غذایی که ذکر کردید ...
پای جوجه کبوتر ۱۰ روزه ی من صاف شده نمیتونه خم کنه و بایسته و غذا بخوره (بعداز چند روز) سلام وقت بخیر پا باید توسط دامپزشک معاینه و جهت تشخیص بهتر رادیولوژی هم انجام گردد.