سلام و وقت بخیر من یه عروس هلندی دارم که تقریبا یک هفته نیمه که خریدمش شش ماهشه قبلا صدا میزد ولی این دوروزه هیچ صدایی نمیزنه و مدام میخواد گاز بگیره و بیحاله

سلام وقت بخیر، با توجه به صحبت های شما و علایمی مانند بی‌حالی، عدم حرف زدن و افت اشتها، پرنده بیمار شده و باید معاینه شود.

5/5 - (1 امتیاز)
سلام ببخشید یک پرنده از خانواده کلاغ که کوچیک هم هست تو خونه مون اومده بالش زخمیه و انگار شکسته امکان بردنش ... سلام وقت بخیر احتمالا پرنده مطرح شده مرغ مینا یا زاغ می‌باشد. متاسفانه بدون مراجعه به دامپزشکی ممکن است ...
من دو تا عروس سرلاکی دارم که سرما خوردن باید چیکار کنم پرهای دور چشمشون در اومده بود اما الان خالی شده چه کار ... سلام وقت بخیر، قطعا ریزش پر در ناحیه صورت به دلیل التهاب و عفونت ناشی از بیماری است. جهت درمان به دامپزشک پرندگان ...
سلام وقتتون بخیر من به عروس هلندی دارم که چند روز پیش طی صدای بلند دچار شک شده بود و خودشو کوبیده بود به قفس ... سلام وقت بخیر، برای التهاب و شرایط چشم موقتا از قطره چشمی اشک مصنوعی استفاده کنید، در صورت حدت عارضه، حتما ...
سلام یدونه از چشمهای عروس هلندیم کمی قرمز شده و بعضی اوقات نیمه باز و یا کاملا بسته نگهش میداره و فضله ش هم ...