سلام و وقت بخیر .. ببخشید از چشم های سگ من اشک میاد ؟ به چه علت و چه کار باید کرد؟

سلام وقت بخیر

دلیل اشک چشم میتواند متفاوت باشد
از جمله مانند حساسیت ، برگشتگی پلک ، عفونت ، وجود جسم خارجی در چشم و ….
لطفا با مراجعه به دامپزشک قطره و داروی مناسب برای حیوانتان را دریافت کنید

4/5 - (1 امتیاز)
سلام وقت بخیر من یه سگ شیتزو ۳ ساله دارم دیروز جایی گذاشتمش و پیش چندتا سگ دیگه بود که همه سالم بودن مطمئنم. ... سلام وقت بخیر با توجه با مواردی که فرمودید ، و اگر واکسن هاش رو هم به موقع تزریق فرمودید ، احتمال پاروو کم ...
سلام من سگم بعضی وقتا رنگ مدفوعش خیلی تیره یا خیلی روشن میشه ولی علائم دیگه ای نداره. نمیدونم نرماله یا مر ... سلام وقت بخیر مدفوع قیری رنگ نشان از خون ریزی گوارشی دارد مدفوع قرمز به رنگ خون هم نشان از خون ریزی کولون ...
سلام توله سگ ژرمن تقریبا ۱ ماهه دمش زخم شده بود ما موقع حموم کردنش متوجه شدم بعد مو های اون قسمت کم شده بود ... سلام وقت بخیر درمان را تکمیل کنید به مرور بهتر میسه
درود خسته نباشید من یه ژرمن سه ساله دارم که یک هفته است خیلی خودش را دندون دندون میکنه و لیس میزنه و زیر شکمش ... سلام وقت بخیر، ممکن است الرژی به نیش کک ، الرژی غذایی ، یا تماسی باشد. باید توسط دکتر دامپزشک معاینه شود و داروی ...