سلام و عرض ادب یک فنچ ماده دارم که از همون اول که خریدم پاهاش یه مقدار ناقصه و معلولیت داره و بهم گفتن که مادرزادی بوده ، اوایل که خریده بودمش با کمی زحمت روی شاخه ها می پرید اما الان مدت هاست کف قفس میچرخه و بالا نمیاد. مدتی هست که پرهاش حالت مرتب رو از دست داده و پراکنده و آشفته هست. چشمش هم حالت طبیعی نداره. اخیرا هم معمولا میره یه گوشه ی قفس و بدنش رو میچسبونه به دیوار قفس همونجور میمونه شایدم چشماش رو میبنده. با این حال خوب غذا میخوره. وقتی ظرف حمام میذارم نمیره خودش رو بشوره. یه نقطه روی پر و یک نقطه روی سرش کچل شده و پرهای اون نقاط ریخته. _ اول میخواستم بپرسم که کلا چکار باید براش بکنم؟ _ و یک سوال خاص هم داشتم، اینکه آیا روش خوبیه که خودم روی پر هاش آب بریزم تا به جای حمام نکردنش شسته بشه یا اینکار درست نیست؟ یکبار اینکار رو کردم و خودش مایل نبود و فرار میکرد و بعدش هم تا یه مدت ناآرام بود و انگار نفس نفس میزد.

سلام وقت بخیر

با توجه به توضیحات لطفا یک یا چند عکس باکیفیت ارسال کنید و ترجیحا در اولویت حضوری مراجعه نمایید.

4/5 - (1 امتیاز)
سلام آقای دکتر صبح بخیر من چهار تا جوجه خریدم که دیروز جوجه ها رو کردم در حیاط برای گردش اینا بعد شب که اوردم ... سلام وقت بخیر، احتمالا جوجه درگیر یک بیماری عفونی هستند و قطعا بهتر است معاینه شوند‌. اگر جوجه مرغ و خروس ...
سلام من قبلا یه طوطی برزیلی تو قفس داشتم نر بود بعد از یک ماه یه عروس هلندی خریدم با هم تو یه قفس نگهداری میکنم ... سلام وقت بخیر، معمولا بین پرنده‌هایی که در یک فضای مشخص نگهداری می‌شوند، یکسری برخوردها و نزاع‌ها برای ...
سلام عروس هلندی 4ماهه ی من مدفوعش به مقعدش میچسبه و خیلی هم بی حاله و کم غذا میخوره چیکار کنم؟؟ سلام وقت بخیر، چسبیدن مدفوع به ناحیه مخرج، نشانه درگیری و بیماری گوارشی می‌باشد، لذا نمونه گیری از مدفوع ...
سلام خسته نباشید من یه عروس هلندی دارم قبلا رنگش خاکستری خیلی خوبی بود الان رنگش تغیز کرده مشکیه مشکی شده ... سلام وقت بخیر عوامل مختلفی مانند سن، تغذیه، شرایط نور محیط، استحمام، بیماری‌های متابولیک، التهاب کبد و ...