سلام و عرض ادب سگ من ۱۴ سالشه و نژادش مالتیزه الان از اردیبهشت تا حالا ۲ بار خون دماغ شده دائما توی تنفسش احساس میکنم مشکل داره وصدایی شبیه به فین کردن از خودش در میاره دکترش اصرار داره که مشکلی نیست ولی واقعا این موضوع منو ترسونده البته چند روز پیش هم دیدم بینیش ابریزش عفونی داره که زنگ زدم دکتر گفت نیازی به ویزیت نیست بهش اموکسی سیلی بده لطفا راهنماییم بفرمایید

سلام وقت بخیر

باید آزمایش خون و عکس رادیولوژی انجام بشه که نظر قطعی بدیم

1/5 - (1 امتیاز)
سلام من دو روز پیش موهای سگمو زدم بعد از اون روز سگم شروع میکنه دور آلت تناسلیش و دمش رو میلیسه حتی نمیتونه ... سلام وقت بخیر ممکنه به موزر آلرژی داده باشه یا ممکنه زخمی در ناحیه ایجاد شده باشه باید ویزیت بشه
سلام من به سگ ژرمن دارم که توی باغ نگش میدارم چون تابستونم شده خیلی مگسا دور و ورشن و لبه های گوششو میکنن می ... سلام میتونین از تله مگس استفاده کنین
با سلام وخسته نباشید وتشکر ویژه از زحمات شما خوبان خواستم بدونم داروی بکرا BAKRA که ساخت کشور خودمونه ویا داروی ... سلام وقت بخیر برای عقیم سازی باید جراحی انجام بشه
سلام وقتتون بخیر چشم راست سگ یکماهه ام عفونت کرده، ترشح زرد میده خیلی کوچیکه میترسم از قطره استفاده کنم به ... سلام وقت بخیر، ابتدا باید حتما مورد معاینه قرار بگیرد. اما میتوانید از قطره سیپلکس هر ۶ ساعت استفاده بفرمایید ...