سلام و روز بخیر. من امروز با یک گربه خیابانی که حدود دوماهه در محله ما متولد شده بازی میکردم احساس تیزی ناخنش هم روی دستم هم روی پام رو داشتم ولی جا ننداخته خراشش به نظر میاد یا حداقل من اثری نمیبینم و سطحی بوده انگار. چیکار کنم نیاز هست واکسن بزنم؟ امکان انتقال هاری یا کزاز و … وجود داره؟

سلام وقت بخیر، اگر زخمی ایجاد نشده نیاز به نگرانی نیست. اما اگر به طور کل با حیوانات خیابان و غیر واکسینه در ارتباط هستین بهتر هست واکسن های هاری و کزاز را تزریق بفرمایید

یک امتیاز ثبت کنید
سلام گربه‌م ۷ روزشه از صبح خیلی تند تند نفس میکشه و حتا آب بهش میدم درمیاره از دهنش و نمیتونه راه بره چیکارش ... سلام وقت بخیر ممکنه مایعات وارد ریه اش شده باشند استرس بهش وارد نکنید که بخواد بیشتر نفس نفس بزنه در اولین ...
سلام خسته نباشید چند وقتیه بچه گربم زیر پنجول های پاهاش یه دونه های مشکی رنگی زده و تعداد زیاد حتی با حموم ... سلام وقت بخیر ممکن هست روی پنجه ها هم بزنه اما برای تشخیص دقیق ماهیت باید از نزدیک توسط دامپزشک ویزیت شو ...
سلام وقت بخیر خسته نباشید من شهرستانم یه گربه دارم فک پایینش تا بالای گردن ورم کرده فکر کردم زنبور یا چیز دیگه‌ای ... سلام وقت بحیر، متاسفانه تا زمانیکه از نزدیک ویزیت نشود، و عکس رادیولوژی گرفته نشود، نمیتوان راهنمایی صحیح ...
سلام من ی گربه dsh حدودا ۲۳ روزه دارم تنها تو جوب بدون مادر بود الان دارم ازش نگهداری میکنم و بهش شیر بدون لاکتوز ... سلام وقت بخیر، متاسفانه منظور سوالتان را متوجه نشدیم.