سلام وقت شمابخیر دیروز موقع شستن لاک پشت گوش قرمز،قسمت کوچکی از لاک کنده شد و پوست دیده می شود،چه اقداماتی باید انجام دهم؟؟ اولین بار است این اتفاق افتاده است.آیا قسمت کنده شده به صورت خودکار ترمیم می شود؟؟؟؟

سلام وقت بخیر

پوست اندازی یک روند نرمال هست
در صورت وجود نور یو وی این موصوع له صورت خودکار انجام میشه

5/5 - (1 امتیاز)
سلام عروس هلندی دارم یک سال خریده ام پرهای بال و دمش افتاد و وقتی در میخواد در بیاد خشک میشود و میافتد ویتامین ... سلام وقت بخیر احتمالا با توجه به توضیحات، پرنده مشکوک به ابتلا به بیماری فساد پر و منقار طوطی سانان می‌باشد. مکمل ...
سلام من یک همستر دارم ۱ سال و ۶ماهه چند روزیه که ی دانه در نزدیکی دهانش زده و امروز ان را زخم کرده ولی زخم چرک ... سلام وقت بخیر، در همستر ۲ ته کیسه در دو سمت گونه قرار داره که محل ذخیره غذاست. در بعضی موارد مثل افزایش سن ممکنه ...
وقتتون بخیر خرگوشم الان چند روزه هی آویزون دستم میشه، انگار که میخواد رابطه جنسی برقرار کنه نمیدونم نره یا ... سلام وقت بخیر، در خرگوش های نر مشکل اسپری کردن ادرار وجود داره و می توانیم عقیم سازی رو پیشنهاد بدیم. در خرگوش ...
سلام خرگوش ماده من وقتی تو دوران شیر دهی بود ی بار دیگه باردار شد ک بچه هاش سقط شدن الان دوباره حامله ست از ... سلام وقت بخیر ببن۴-۷روز بعد امکان ابستنی هست احتمال ابستنی کاذب هم هست یعنی تمامیه علامت هاب ابستنی وجود ...