سلام وقت بخیر ۵ روز پیش دوتا بچه گربه توی زیرزمین خونمون پیدا کردم واین چند روز بهشون با سرنگ شیر پاستوریزه دادم امروز یکی از بچه گربه ها بیحاله وهیچی نمیخوره وخوابیده همش منم دسترسی به دامپزشک ندارم چکارش کنم بهتر بشه اعصابم خورده

سلام وقت بخیر

بچه گربه به کاهش قند خون و دمای بدن حساس هستن این دو مورد رو رعایت بفرمایید
مقداری شربت با آب و شکر درست کنید بهش بدین
بهتره به جای شیر هم شیر خشک مخصوص گربه ها رو بدین
در غیر این صورت ممکنه بیماری ویروسی گرفته باشه که علایمش بی حالی ، بی اشتهایی و اسهال و استفراغ است که حتما باید سرم و آنتی بیوتیک بگیره

4/5 - (2 امتیاز)
سلام خسته نباشید حدودا یه سال میشه که یه بچه گربه ماده(خیابونی) بزرگ کردم سه تا بچه بدنیا آورد سه ماهه شدن نگهداری ... سلام وقت بخیر ممکنه یک مقدار سخت بتونن از پس خودشون بر بیان ولی اگر براتون سخت هست ، بله ۳ دوز واکسن و ضد ...
سلام خسته نباشید بنده یه گربه اسکاتیش ۳ماهو۷روزه دارم که الان دیدم پشت گوشش لبه های گوشش سفیدک زده ویه قسمتش ... سلام وقت بخیر ممکن هست مبتلا به قارچ پوستی شده باشد لطفا جهت ویزیت و تشخیص دقیق به دامپزشکی مراجعه کنین
سلام خسته نباشید گربه ما یک هفتشه و الان صداش گرفته و انگاری بدنش ضعیف شده زیاد تکون نمیخوره فقط یه گوشه وای ... سلام وقت بخیر لطفا جهت ویزیت به دامپزشکی مراجعه بفرمایید احتمال دارد دچار بیماری ویروسی شده باشد و نیاز ...
سلام یه بچه گربه پیدا کردم حدودا ۵ هفتش باید باشه چون دندون داره بهش هر چیزی میدم بخوره تا میخوره بلافاصله ... سلام وقت بخیر یه سری مشکلات مادرزادی در بچه گربه ممکنه اتفاق بیوفته از قبیل megaesophagus یا vascular ring anomaly که باید ...