سلام وقت بخیر یه گربه ۴ ساله دارم که از حدودا یه ماه پیش از چشمش و بینیش ترشحات و خون میومد و چشمش ورم کرده بود و غذا نمیخورد و لاغر شده بود بردم دامپزشکی قطره اشک مصنوعی و کلوبیوتیک و بتامتازون دادن گفتن بریزم منم براش ریختم و ورم چشمش به مرور کمتر شد و خون ریزیشم کم شد اما کامل قطع نشده هنوز بعد یه ماه ترشحات داره از چشم و بینیش اما آب و غذا میخورد تمام این مدت و سرحال تر شده بود الان چند روزه دوباره حالش بد شده تنفسش خیلی سخته با دهن نفس میکشه و موقع نفس کشیدن صدای صوت میده…توانایی دوباره دامپزشکی بردنشو ندارم اگه میشه کمکم کنید بگید چیکار کنم براش چه دارویی بدم که خوب شه🥺

سلام وقت بخیر

احتمالا عفونت تنفسی ایجاد شده و باید آنتی بیوتیک خوراکی یا تزریقی مصرف کنه
با توجه به شدت و نوع عفونت آنتی بیوتیک مخصوص باید تجویز بشه

4/5 - (1 امتیاز)
سلام ببخشید گربه من از ساعت چهار صبح استفراغ کرده بعد باز الان داره کف سفید بالا میاره میشه بهم بگین چطوری ... سلام وقت بخیر فعلا ۲۴ ساعت ناشتایی بهش بدید هم آب نخوره و هم غذا فقط مقداری یخ جلوش بذارید سپس مقداری برنج ...
سلام خسته نباشید من الان دو سه روز یه گربه پیدا کردم داخل خیابون آوردمش دارم نگهداریش ازش می‌کنم اون وقت اون ... سلام وقت بخیر غذای خانگی که براش درست میکنین خیلی خوبه اگر اسهال دارد میتوانید از ماست پروبیوتیک و مرغ اب ...
سلام.من گربه ام از دیروز عطسه می کنه،خیلی نگرانش هستم. سلام وقت بخیر، اگر مواد آلرژی زا در خانه هست مثل گل و گیاه . انواع دود ها و شوینده ها و ... حذف بشن در غیر این صورت لطفا ...
سلام خسته نباشید من یک گربه رها شده تو خیابون پیدا کردم داخل دهنش افت سفید زده و غذا نمیخوره ایا دارو داره ... سلام وقت بخیر، باید از نزدیک ویزیت شود تا ماهیت آن تشخیص داده شود.