سلام وقت بخیر یه پرنده ی سبزقبا ماشین بهش زده بود تو جاده افتاده بود بر داشتیم آوردیم خونه ولی هیچ حرکتی نداره ققط نفس میکشه و قلبش میزنه جز اون کامل فلجه. ممکنه به خاطر شوک باشه یا کلا دیگه قطع امید باید بکنیم ازش؟ زخم آنچنان واضحی هم نداره

سلام وقت بخیر

یه پرنده ی سبزقبا ماشین بهش زده بود تو جاده افتاده بود بر داشتیم آوردیم خونه ولی هیچ حرکتی نداره ققط نفس میکشه و قلبش میزنه جز اون کامل فلجه. ممکنه به خاطر شوک باشه یا کلا دیگه قطع امید باید بکنیم ازش؟ زخم آنچنان واضحی هم نداره

یک امتیاز ثبت کنید
سلام خسته نباشید ما یک پرنده (قمری) توی حیات پیدا کردیم دیدیم خون ریزی کرده خونشو بند آوردیم دیدم که زیر سنش ... سلام وقت بخیر بله امکان بروز جراحت در اثر برخورد با جسم تیز، اصابت ساچمه و حتی گاز گرفتن گربه و ... هست. بهتره ...
سلام خسته نباشید یه بلبل خرمای حدودا زیر یک ماه توی حیاطمون افتاد و مرغا بهش حمله کردن پاش اسیب دیده انگار ... سلام وقت بخیر با توجه به شدت جراحات جای پرنده یک محیط آرام بی صدا و با دمای ۲۷ درجه باشد. چند قطره آب و عسل ...
سلام.وقتتون بخیر.پرنده م از دیروزبیحاله،هرچی میخوره چنددقیقه بعد ازچینه دانش خالی میکنه،استفراغ نمیکنه،غذایی ... سلام وقت بخیر احتمالا یک عامل عفونی در دستگاه گوارش باعث باعث چنین شرایطی شده هرچند عوامل دیگری هم می‌تواند ...
من یه کوتوله برزیلی دارم چند روزی هست قسمت بالای دمش رو میخارونه.به حدی که خودش رو زخم میکنه.الان انگار بالای ... سلام وقت بخیر استحمام پرنده بیشتر شده و داروی ضد انگل پوستی لحاظ شود. برجستگی مشاهده شده غده یوروپیجیال ...