سلام وقت بخیر یه سگ پامر روباهی سفید رنگ حدود دو ساله دارم یه مدته آبریزش چشماش احساس میکنم زیاد شده و گوشه ی چشماش ترشحات قهوه ای رنگ خشک شده هست که تمیزش میکنم که این ترشحات از اول بود و با محلول مخصوصش تمیزش میکنم ولی الان علاوه بر اینکه احساس میکنم آبریزش چشماش زیاد شده گاهی اوقات وقتی بهش دقت میکنم یا بهم نگاه میکنه چشمک میزنه و انگار پرش پلک داره ولی خب به رفتاراش که دقت میکنم نه عدم تعادلی میبینم تو رفتارش نه بی اشتهایی

سلام وقت بخیر، در این نژاد طبیعی هست (وجود رنگدانه در اشک به علت تماس با اکسیژن هوا اکسید میشه و رنگ قهوه ای در گوشه داخلی پلک ایجاد میشه) فقط دستکاری زیاد و تمیز کردن بیش از حد خودش میتونه مشکل شدیدتر کنه. خوبه‌ که‌ در چک آپ روتین معاینه چشم انجام بشه.

3.5/5 - (4 امتیاز)
سلام .یک توله یک ساله نژاد خراسانی دارم خیلی ضعیف هس جوری که تمام استخوان هاش دیده میشه از نظر غذا همیشه بهش ... سلام وقت بخیر، رشد یک توله، تحت تاثیر فاکتورهای متفاوتی است. اگر به لحاظ سلامتی ایرادی وجود نداشته باشد باید ...
من سگم نژادش شیتزو مالتیزه یه سالشه چشاش خیلی آب میده و جلو چشاش قرمز میشه براس پد مخصوص چشم گرفتم درست نشد ... سلام وقت بخیر عفونت چشم و پلک ها انواع مختلفی داره و معمولا اسپری تجویز نمیشه باید توسط دامپزشک علت اولیه ...
زخم کرم‌زده حیوانات را چگونه درمان کنیم؟ در درجه اول درمان را به دامپزشک بسپارید. در صورتی که به درمان تخصصی دسترسی نداشتید، تمام کرم ها را خارج کنید، ...
سلام من یه توله میکس پامرانین واشپیدر دارم بالا اورد امروز وبی حال افتاد حتی دهنش قفل شد الانم بی حاله چیکار ... سلام وقت بخیر اگر بی اشتها شده و غذا نمیخورد جهت سرم تراپی و ازمایش خون به دامپزشکی مراجعه بفرمایید.