سلام وقت بخیر یه خرگوش نر دارم موهای زیر دم و پاهاشا کنده دلیلش چیه باید چیکار کنم براش

سلام وقت بخیر

لطفا از جنسیت کامل مطمئن بشین
این موضوع در خرگوش های ماده در زمان آبستنی /آبستنی کاذب رخ میده

4/5 - (1 امتیاز)
سلام خرگوش من نوع مینی لوپ دیشب وقتی راه میرفت یک پاشو بالا میگرفت تو گوگل زدیم گفتن چیز مهمی نیس صبح دیدم ... سلام وقت بخیر قدرت اندام خلفی در لاگامورف ها بسیار بالاست و در مواردی ممکنه ستون مهره آسیب ببینه برای بررسی ...
سلام من لاک پشتم تخم گذاشته گذاشتیم زیر ماسه ولی نمیدونم دمای ماسه چقدر باید باشه جای خنک باشه یا گرم و چه ... سلام وقت بخیر، طول روز 28-32 شب 22-24
با سلام. خرگوش من یک مینی لوپ ترکیش نر هست که حدودا یک سالشه. از دو روز پیش خرگوش قادر به دفع نیست و اشتهای زیادی ... سلام وقت بخیر، انجام رادیولوژی، سونوگرافی از محوطه شکم و مثانه به همراه آزمایش خون کامل، در جهت تشخیص دقیق‌تر ...
سلام خرگوشم دیروز زایمان کرد و بعد بی حال شد و ادرارشم خونی شده و نمیتونه به بچه ها شیر بده میخوام ببینم میتونم ... سلام وقت بخیر به مادر شربت کلسیم بدین خرگوش ها رو‌ با اتصال به سینه مادر وادار به خوردن شیر کنید در غیر ...