سلام وقت بخیر گرینچیک ماده ۴ ماهه دارم. بسیار شیطون بود ولی از دیروز بیحال شده و شیطنت نداره… چرت میزنه … امروز یکم تخمه و دونه و پلت خورد ولی بعدش یکم بالا آورد…. دیروز بهش ماکارونی و فلفل دلمه ای دادم بعدش بالا آورد و بیحال شد… شب قبلش هم حموم بود…. یکم هم پف کرده…. خیلی نگرانم

سلام وقت بخیر

پرنده شما دچار درگیری و عفونت گوارشی شده، با توجه به توضیحات بهتر است توسط دامپزشک بطور دقیق معاینه و درمان شود.

یک امتیاز ثبت کنید
باسلام ببخشید من یه جفت عروس هلندی دارم (نر و ماده)سن نر ۶ماهه و سن ماده۴ماهه هست امروز که به راه رفتن ماده ... سلام وقت بخیر، احتمال ضرب دیدگی در اثر برخورد با اشیاء پیرامون مطرح است، اگر لنگش و عدم وزن گیری ادامه داشت، ...
سلام از کجا بفهمم جوجه گنجشک بالش شکسته یا نه؟بی حاله و تند تند نفس میکشه علتش چیه؟خودم بزرگش کردم و هرازگاهی ... سلام وقت بخیر، بال‌های سالم معمولا در توازن با یکدیگر هستند هرچند تشخیص دقیق توسط دامپزشکی و انجام رادیولوژی ...
سلام بلدرچینم توسط کلاغ مورد حمله قرار گرفته و نوک بالایی شکسته و غذا نمیتونه بخوره . راهی برای درمان وجود ... سلام وقت بخیر، بله نو پرنده در گذر زمان و طی چند ماه رشد خواهد کرد. توصیه به مراجعه جهت درمان و پروتز منقار ...
سلام یه عروس هلندی دارم تقریبا ۳یا ۴ ماهشه بعد دیروز لز تو قفس درش آوردم پرواز گرد بعد اومد پهلو من نشست وقتی ... سلام وقت بخیر لطفا یک فیلم کوتاه و با کیفیت از رفتار یا عارضه مد نظر ارسال کنید.