سلام وقت بخیر پر و دم تعدادی از مرغ های بنده ریخته است.لطفا راهنمایی فرمایید

سلام وقت بخیر، بهار فصل تعویض پر بوده و یک روند روتین می‌باشد. از یک مکمل ویتامین در کنار غذای روزانه استفاده کنید.

4/5 - (3 امتیاز)
با سلام مینام یک هفته کنارش یک پرنده دیگه بوده و افسرده شده با پدرم که خیلی وابسته بودن قهره مینا بی حاله دستشوییش ... سلام وقت بخیر پرندتون بشدت درگیر یک مشکل گوارشی می‌باشد حتما به دامپزشکی مراجعه کنید.
سلام،دیروز یه عروس هلندی تو خیابون پیدا کردیم آوردم خونه چند ساعت بعد شستمش بعدش حالش بد شد لرز داشت جاشو ... سلام وقت بخیر با توجه به توضیحات ارائه شده، حال پرنده بحرانی بوده و باید با دقت توسط دامپزشک معاینه شود
سلام من یک راهب گرفتم نر هستی یک پاش انگشت اخر یک انگشت اخرو نداره انگشت وبقلش ناخن نداره ولی میتونه پا شو ...
طوطی گرینچیک داریم از صبح حالش خوب بود بع غیر از غذای روزانه یکم موز خورده و یک لیس به بستنی زده.. بعدش خوب بود ... سلام وقت بخیر، ترکیباتی مانند بستنی برای پرنده مناسب و مجاز نیست، به دلیل قند بالا و حضور شیر، روند فساد مواد ...