سلام وقت بخیر من ۱۰ روز پیش یه هاسکی پیدا کردم که تو زیرزمین نگهداری میشده با شرایط خیلی بد گرفتمش شستشو و انگل تراپی شد واکسن هم دو دوز زد دکتر هم بهمون گفت قرص مترونیدازول و پودر پتاسیم بهش بدیم الان ۴ روزه که داروهاشو قطع کردم علی رقم رسیدگی زیاد اصلا وزن اضافه نکرده و ادرارش به رنگ سبز شده خیلی هم میل به غذا نداره کم کم مرغ میخوره فقط میخواستم بپرسم ازتون که طبیعیه یا باید ازمایش گرفته بشه ازش ممنون میشم راهنماییم کنین

سلام وقت بخیر حتما باید ازمایش گرفته بشه و معاینه بشه

5/5 - (1 امتیاز)
سلام خسته نباشید ژرمن شپرد ۶ ماهه دارم که چند وقتی هست پای عقب میلنگه بردم عکس انداختم میگن دیسپلازی داره ... سلام وقت بخیر دیسپلازی با جراحی بهبود میابد برای اطلاع از هزینه ها با بیمارستان بخش پذیرش تماس بگیرید
سلام و وقت بخیر .. ببخشید از چشم های سگ من اشک میاد ؟ به چه علت و چه کار باید کرد؟ سلام وقت بخیر دلیل اشک چشم میتواند متفاوت باشد از جمله مانند حساسیت ، برگشتگی پلک ، عفونت ، وجود جسم خارجی ...
سلام یه توله سگ مدتی از خیابون پیدا کردم اوردمش خونه رسیدگی کردم الان بزرگ شده ..نتونستم ببرمش دامپزشکی چون ... سلام وقت بخیر، برای تشخیص نژاد باید عکسی از سگ دیده شود. سگ های خیابان اغلب نژاد بومی یا میکس دارند. به طور ...
عرض سلام و خسته نباشید من یک قلاده سگ پاکوتاه نژاد اشپیتز دارم که متاسفانه نسبت به من ترس داره البته که این ... سلام وقت بخیر سعی کنید باهاش بازی های مختلف انجام بدید زمانی هم کار خوب و مورد نظر شما رو انجام میده تشویقی ...