سلام وقت بخیر من یک جفت مرغ عشق دارم چند وقتی هست چوب لونه شون رو می‌کنند من حتا چند تا اسباب بازی براشون تهیه کردن ولی بازم چوب می‌کنند و میریزن کف قفس میشه بگید علتش چیه و چیکار کنم تا دیگه چوب نکنند؟

سلام وقت بخیر

بنظر میاد که پرنده‌های شما به چوب لانه علاقه بیشتری نسبت به اسباب بازی دارند.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام من میخواستم یه همستر بخرم الان که تابستونه ممکنه گرمازده بشه؟ اگه بشه چیکار کنم؟ سلام وقت بخیر، در دمای اتاق باید باشن. در مسیر مستقیم یاد نباید باشن. همیشه آب تازه در دسترسشون باشه
قبل از بیهوش کردن حیوان برای هر اقدام پزشکی چه آزمایش‌هایی از آنها گرفته می‌شود؟ آزمایشاتی که ممکن است قبل از بیهوشی برای حیوان خانگی شما لازم باشد، معمولاً به وضعیت سلامتی عمومی حیوان و ...
آیا مکمل های کلسیم و مولتی ویتامین برای توله ها مفیدند؟ در صورت بیماری یا کمبود دامپزشک این مکمل ها را تجویز می‌کند. اما تا وقتی حیوان جیره غذایی کاملی دارد نباید ...
چگونه خانه را برای حیوانات امن کنیم؟ گیاهان سمی را از محیط خارج کنید، کابینت های مواد شیمیایی را قفل کنید و اشیاء کوچک و نوک تیز را دور از دسترس ...