سلام وقت بخیر من یه گربه ۵ ماه دارم بعضی وقتا همش چشمشو میبست در حد یه ۲۰ سانیه من جدی نگرفتم تا چشمش اب میومد و گربه همش پلک میزد من پرس جو کردم گفتن باید قطر سیپلکس از داروخانه انسانی بگیر بریزی داخل چشمش میخاستم ببینم ضرر داره براش یا نه؟

سلام وقت بخیر

مشکلی نداره میتوانید هر ۶ ساعت ۱ قطره سیپلکس داخل چشمش بریزین

یک امتیاز ثبت کنید
سلام ببخشید من تقریبا یه ساله تو حیاط خونم به یه گربه غذا میدم اونم همینجا میمونه و تا حالا فقط یه بار مریض ... سلام وقت بخیر غذا نخوردن ، بی‌حالی و لرزش پاها و ضعف، یک علامت هستن که بیماری خیلی مختلفی میتونن باعث این ...
سلام وقتتون بخیر من به یه گربه خیابونی رسیدگی‌میکنم چند روزیه خیلی میخوابه تا شب میخوابه شب بیدار میشه میره ... سلام وقت بخیر باید سونوگرافی شکم و آزمایش خون انجام شود
بچه گربه دو ماهه یکی از پاهاش بشدتت بزرگ شده زخم نشده چرک نداره کم تحرک نشده کم غذا نشده خیلی میدوعه نمیفهمم ... سلام وقت بخیر لطفا جهت اخذ عکس رادیولوژی و معاینه دقیق به دامپزشکی مراجعه بفرمایید
سلام گربم ۵ ماهشه دیروز با گربه بزرگی دعوا کرده وگربه بزرگ اذیتش کرده بعدازدعوا خیلی ساکت وگوشه گیر شده دیروز ... سلام وقت بخیر یک مدت بهش فرصت بدهید اگر درد یا خون ریزی هیچ جای بدنش نیست و اب و غذا میخورد مشکلی ندارد بعد ...