سلام وقت بخیر من یه گربه از سن دو هفتگی از حیاط همسایه پیدا کردم و در خانه نگه داری میکنم، الان تقریبا پنج ماهش هست و به دلایلی شرایط زدن واکسن و بردن به دامپزشکی را نداشتم، میخواستم بدونم هزینه واکسن برای گربه ام چقدر میشود؟

سلام وقت بخیر

برای هزینه ها لطفا با بیمارستان دامپزشکی تماس بگیرین

یک امتیاز ثبت کنید
با سلام.الان متوجه شدم موی روی یکی از پاهای گربم خالی شده،ظاهرا خارش و سوزش نداره چون بی قراری نمیکنخ،من کک ... سلام وقت بخیر، جهت بررسی نمونه سطحی از اون ناحیه انجام بشه، شایع ترین عامل قارچ هست.
سلام وقت بخیر من حدود ۸ماه در حیاط خانه گربه ای را نگه داری میکنم حدود یک ماه هست که بچه هاش بدنیا اومدن اون ... سلام وقت بخیر، مجددا به درمانگاه مراجعه کنید.
سلام من گربم یک سالشه مادرزادی ناراحتی شدید قلبی داره جواب اکو و سونوگرافی هم گرفتم میخواستم ببینم میشه براش ... سلام و وقت بخیر لطفا با جواب اکوکاردیوگرافی به دامپزشک مراجعه فرمایید و قرص قلب مناسب را دریافت بفرمایید حیوان ...
یه بچه گربه دارم که وقتی از روی زمین بلندش میکنم ناله میکنه .یه دوره سه روزه سرم تراپی گذرونده ولی هیچ تغییری ... سلام وقت بخیر، جهت بررسی نرمی استخوان به دامپزشک مراجعه کنید